MMM Art

Art Circle

 MASLOVSKAYAANASTASIA1MASLOVSKAYAANASTASIA2MASLOVSKAYAANASTASIA3MASLOVSKAYAANASTASIA4MASLOVSKAYAANASTASIA5MASLOVSKAYAANASTASIA6MASLOVSKAYAANASTASIA7

Maslovskaya Anastasia

Maslovskaya Anastasia


Diplomirala  je na Art School Vladivostok in v Sankt Peterburgu na Državni akademiji za slikarstvo, kiparstvo in arhitekturo I. E. Repina.
Je udeleženka in zmagovalka raznih ruskih in mednarodnih tekmovanj ter razstav. Posebne diplome je dobila za umetniško delo Računalniška grafika, "Magična hiša čarovnika" na razstavi "Vzporednice" na mednarodnem mladinskem festivalu za arhitekturo in oblikovanje, dosegla 3. mesto v Ruskem Art Week (www.artweek.ru). Poleg tega je tudi organizatorka mednarodnega festivala etnične kulture "Oriental Summer".
Njena dela so narejena v različnih tehnikah: olje, akvarel, risba, batik, body art, računalniška grafika, kolaž ter mešana.
Kot slikarka-dekoratorka je sodelovala skupaj z gledališkim združenjem "A.V. Teatr" iz St. Petersburga pri organizaciji prireditev v igrah "Otroci Harms", "Dnevnik nekega norca", "Tvoja šansa", "Monocle", "Cel svet je gledališče ".

MASLOVSKAYAANASTASIAfoto

Evropska unija

Projekt je pripravljen s finančno pomočjo Evropske unije v okviru programa Phare CBC Slovenija/Italija 2003

©