MMM Art

Art Circle

A-Media - 01

A-Media

A-media podjetje za vizualno komunikacijo je nastalo v Šempetru pri Gorici 1994 leta. Z ljubeznijo do estetike in vrednotami, kot je želja po spoznavanju ter spoštovanju vsakega naročnika, volja do iskanja novih vsebinskih, oblikovnih ali tehnoloških rešitev in iskanje skupnih dolgoročnih poslovnih priložnosti, se je uspešno vsidralo v regionalnih gospodarskih in še posebej umetniških krogih.

Ob pestrosti pričakovanj imajo dejavnosti, ki jih združujejo s svojimi poslovnimi partnerji, poudarjeno noto sledenja kakovosti, spoštovanja dogovorov in individualnosti vsakega sogovornika. Od lokalnega oglasnika in grafične priprave osnovnih tiskovin, je podjetje preraslo v prodornega ponudnika celostnih grafičnih podob, predstavitvenih publikacij, korporativnih listin, katalogov, gigantografij, embalaže in zahtevnih grafičnih in marketinških storitev.

V zadnjem obdobju se, v skladu z informacijsko tehnološkim razvojem, aktivnosti selijo tudi na področje svetovnega spleta - internetnih predstavitev podjetij in z novim digitalnim video studijem tudi v kompleksne avdio-video izdelke.

Razvoj podjetja že od njegovih začetkov spremlja afiniteta do umetnosti, še posebej likovnega ustvarjanja. Zato se redno pojavlja kot sponzor ali soorganizator likovnih dogodkov, s še posebnim ponosom tradicionalne mednarodne likovne kolonije mmmart.

A-MEDIA d.o.o.
Ulica Prekomorskih brigad 20
5290 Šempeter pri Gorici
T +386 5 3938 066
F +386 5 3938 067
Evropska unija

Projekt je pripravljen s finančno pomočjo Evropske unije v okviru programa Phare CBC Slovenija/Italija 2003

©